• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

eye

69

26.04.2024 13:30

Громада 1

img

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.  

Сьогодні в рамках такого співробітництва до Покровська було доставлено партію шиферу, а саме 963 листи, який є важливим матеріалом для відновлення пошкоджених домівок після обстрілів. 

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк зауважив, що в громаді продовжується формування матеріального резерву, коштом якого комунальні служби міста проводять ремонтні роботи й подякував міському голові Івано-Франківська Руслану Марцінківу за всебічну підтримку Покровської громади в питаннях відновлення пошкоджених унаслідок ворожих обстрілів будівель.

«Наше співробітництво з Івано-Франківськом виявилося досить плідним та ефективним. У багатьох будинках пошкоджені дахи й шифер. Такий будівельний матеріал «розходиться» дуже швидко, тож за отриману допомогу дуже вдячні. Паралельно шукаємо й інші шляхи поповнення матеріального резерву», - зауважив Сергій Добряк.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію