• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Руслан Требушкін заявив про намір йти в нардепи

eye

2436

12.06.2019 13:53

RSS

img

12 червня на прес-конференції Покровський міський голова Руслан Требушкін заявив про свій намір балотуватися в народні депутати України по територіальному виборчому округу № 50, до якого входять Покровск, Мирноград, Добропілля і Добропільський район. Мер Покровська підкреслив, що має намір і надалі відстоювати інтереси громади, тільки на більш високому рівні.

- Я йду в народні депутати. Це не просте рішення. Ні для кого не секрет: я звик працювати, що називається, «на землі», з людьми. Це моє! Я щиро люблю свою роботу, отримую задоволення від спілкування з жителями і пишаюся, що разом з ними ми щодня робимо наше місто ще більш затишним і квітучим.

Сьогодні настав час змін. Час, коли нові люди можуть кардинально вплинути не тільки на життя країни, але і в першу чергу на життя кожного українця. Я пройшов хорошу школу «місцевого самоврядування» та засвоїв головний урок - приймаючи рішення, потрібно твердо розуміти, як вони вплинуть на життя людей.

Я спокійний за Покровск. Тут буде працювати згуртована команда, мотивована на добрі справи, на подальші перетворення і розвиток. А головне - тут активні та ініціативні люди. За роки роботи разом з ними ми вибудували взаємодію, завдяки якій і відбуваються всі ці позитивні зміни.

Я буду балотуватися в народні депутати від політичної партії «Опозиційний блок», яка складається з потужної команди керівників. За їх плечима досвід роботи в сфері міського управління, великі успіхи у сфері розвитку територій. Вони не на словах, а своїми рішеннями, вчинками довели любов до своїх міст і до країни в цілому. Саме місцеве самоврядування знаходиться у щоденному безпосередньому контакті з людьми, живе з ними одним життям. Місцеве самоврядування має високу довіру, але тут сконцентрована і вся відповідальність. Тому кредо нашої політичної сили «Довіряй справам» - це не просто гасло, а принцип роботи. Наше завдання - відстоювати інтереси громади в парламенті, створювати законодавчу базу, щоб наші міста і села розвивалися.

Навіщо я йду в народні депутати? Іду, щоб на більш високому рівні вирішувати питання, які турбують наших жителів. Я про них знаю не з чуток, це те, що хвилює кожного: водопостачання, дороги, благоустрій, розвиток інфраструктури. Те, що ми і зараз робимо на місцевому рівні, але, на жаль, часто ці процеси залежать не тільки від нас, а від волі державних чиновників або настрою обласного керівництва. Тому я йду, щоб зробити більше для громади, для жителів, які вірять в мене.

Я хочу, щоб наші міста і села були привабливими, щоб у пошуках кращої долі з них не виїжджали люди. Для цього потрібно не так багато: стабільний розвиток, нормальна інфраструктура, нові робочі місця. Я знаю, що потрібно для того, щоб наші міста і села розвивалися, і готовий брати відповідальність за кожен населений пункт 50-го округу, за кожну сім'ю, за кожного жителя. Саме життя вчить нас довіряти конкретним вчинкам, а не красивим обіцянкам. Впевнений, що і наші мешканці довірять свій голос справам, а не словам.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

1

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

11

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію