• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Повноцінний розвиток у безпечному середовищі: як проходить літо у вихованців реабілітаційного центру «Милосердя»

eye

52

18.07.2024 13:32

Новини громад

img

Вже майже 4 місяці минуло з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. За цей час вихованці та педагоги центру не лише налагодили процес занять, а й відвідати чимало цікавих місць гостинного Закарпаття. 

Аби діти не сумували за рідним Покровськом та гарно проводили час, колектив «Милосердя» постійно організовує для своїх вихованців змістовне дозвілля. 

З метою відновлення емоційного стану, покращення ментального здоров'я та отримання позитивних емоцій вихованці ЦКРОІ Милосердя  у супроводі батьків та вчителів-реабілітологів побували у селі Теребля Тячівського району. 

На запрошення господарки бази відпочинку «Перлина Карпат», евакуйовані покровчани мали можливість оздоровитись і в солених водах Солотвино, які мають цілющі властивості. 

Купання в басейні та смачний обід залишили у дітей масу позитивних вражень та щасливих емоцій. 

Вчора родина вихованців реабілітаційного центру завітала у місто Тячів,  до великого критого басейну Аквапарку "Марина". 

Це унікальний комплекс, який об’єднав в собі безліч сучасних розваг: водні гірки, басейни, водяні гармати, підводний масаж, джакузі, соляну кімнату, сауну. На теперішній час працює великий басейн та два малих з теплою водою.

«Діткам дуже сподобалося,  будо дуже цікаво, ми  спостерігали, як відбуваються заняття з групою дітлахів, яких вчив  плавати досвідчений тренер. Відпочинок в аквапарку «Марина» був  цікавим і неповторним! Щиро дякуємо керівнику Аквапарку за радість та неперевершені  емоції!» – поділились враженнями від подорожі батьки вихованців «Милосердя». 

Не зважаючи на відстань від Покровської громади у майже 1 000 км, з батьками відвідувачів "Милосердя" зажди підтримують зв'язок керівники Покровської МВА. 

«Перебування центру реабілітації осіб з інвалідністю в евакуації – це ще одна нагода нагадати місцевим жителям Покровської громади про нашу відповідальність перед дітьми. Вони не повинні чути звуки сирен, а тим більше вибухів. У дітей має бути щасливе та повноцінне дитинство. Ми не маємо права ризикувати їхнім життям. Ситуація на Донеччині, зокрема, в нашій громаді, загострюється. Ворог продовжує тероризувати мирні міста та бити по житлових будинках і об’єктах соціальної сфери. Тож вкотре закликаємо мешканців до евакуації. Подбайте про свої життя та життя своїх дітей – найдорожче, що ми маємо», – зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За підтримки компанії «Метінвест»: на фінальному етапі облаштування ще одного укриття

З перших днів повномасштабного вторгнення компанія «Метінвест», як соціально відповідальний бізнес, надає Покровській громаді всебічну допомогу в питаннях облаштування безпечних укриттів.

eye

9

Громада 1

19 липня 2024 14:35

Аби містяни були з водою: водоканал Покровська міняє вводи до будинків

КП «Покровськводоканал» активно продовжує підготовку водопровідних мереж до осіннього-зимового періоду.

eye

10

Громада 1

19 липня 2024 12:20

Цілодобово – поруч з жителями: результати роботи дільничних офіцерів поліції на території Покровської ТГ

Громаду обслуговують тринадцять дільничних – Олександр Кочеров, Денис Фурсов, Андрій Новгородський, Валерій Онищенко, Сергій Чередник, Ігор Самофалов, Микита Кравченко, Денис Батрак, Михайло Михалко, Олександр Пантюхов, Денис Парасюк, Юрій Назарко.

eye

19

Громада 1

19 липня 2024 11:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію