• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки компанії «Метінвест»: на фінальному етапі облаштування ще одного укриття

eye

18

19.07.2024 14:35

Громада 1

img

З перших днів повномасштабного вторгнення компанія «Метінвест», як соціально відповідальний бізнес, надає Покровській громаді всебічну допомогу в питаннях облаштування безпечних укриттів. Таких, що вже працюють за своїм призначенням – 6, та ще стільки ж планують відремонтувати до кінця поточного року. 

Одне з них, в якому ремонтні роботи розпочались навесні, вже майже готове. За досить короткий проміжок часу виконаний великий обсяг робіт: змонтована система вентиляції та всі внутрішні комунікації, вирівняні поли та стеля, пофарбовані стіни, встановлені двері й облаштовані санітарні кімнати. 


Укриття є повністю автономним та готове працювати навіть під час відсутності централізованого водо-, тепло- та електропостачання. 
«Якщо не буде світла – працюватиме генератор, якщо не буде опалення – працюватиме автономна котельня, якщо не буде води – тут є свердловина, на якій встановлена система очищення води.

Якщо дозволятиме ситуація – в сховищі буде розташовано освітній центр, в якому займатимуться діти. Якщо будуть активні бойові дії, скористатись укриттям матимуть змогу і жителі прилеглої території», - розповіла заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідірсова. 

Окрім оздоблювальних робіт, які зараз на завершальній стадії, фахівці займаються будівництвом мобільної твердопаливної котельні, потужністю 200 Ватт.  

За словами виконроба Юрія Леонова, котельня буде опалюватись пелетами. Планується встановлення двох котлів та теплотраси, яка й подаватиме теплоносій в укриття. 

Хід будівельних робіт під пильним контролем керівників Покровської МВА та компанії «Метінвест», яка й фінансує облаштування подібних споруд. 

«Облаштоване укриття – це добрий захист для дітей, які матимуть змогу навчатись в безпечних умовах. Якщо буде загострення безпекової ситуації – мешканці житлових багатоповерхівок, які розташовані поруч, зможуть теж скористатись цим сховищем. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб вберегти життя городян, зокрема, наших дітей, від ворожих обстрілів», - зауважив операційний директор Групи «Метінвест» Олександр Міроненко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За підтримки компанії «Метінвест»: на фінальному етапі облаштування ще одного укриття

З перших днів повномасштабного вторгнення компанія «Метінвест», як соціально відповідальний бізнес, надає Покровській громаді всебічну допомогу в питаннях облаштування безпечних укриттів.

eye

18

Громада 1

19 липня 2024 14:35

Аби містяни були з водою: водоканал Покровська міняє вводи до будинків

КП «Покровськводоканал» активно продовжує підготовку водопровідних мереж до осіннього-зимового періоду.

eye

18

Громада 1

19 липня 2024 12:20

Цілодобово – поруч з жителями: результати роботи дільничних офіцерів поліції на території Покровської ТГ

Громаду обслуговують тринадцять дільничних – Олександр Кочеров, Денис Фурсов, Андрій Новгородський, Валерій Онищенко, Сергій Чередник, Ігор Самофалов, Микита Кравченко, Денис Батрак, Михайло Михалко, Олександр Пантюхов, Денис Парасюк, Юрій Назарко.

eye

27

Громада 1

19 липня 2024 11:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію