• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Одна з покровських шкіл поповнилась сучасними гаджетами

eye

572

02.05.2023 13:53

Новини громад

img

Завдяки ініціативі вчителів та їхньої участі  в проєкті REducation від  ГС «Освіторія», ЗОШ №3 отримала 2 сучасних ноутбуки для педагогів і 10 планшетів для школярів.

У Покровській громаді вже другий рік поспіль діти навчаються дистанційно. Для полегшення проведення уроків в онлайн-режимі учні ЗОШ №3 отримали новенькі планшети.

«В умовах дистанційного навчання нові гаджети дуже необхідні для учнів. Не у всіх дітей була технічна можливість повноцінно займатися навчанням. Завдяки участі в грантових проєктах ми вже значно поліпшили матеріально-технічну базу школи», - зауважила директорка ЗОШ №3 Ірина Супрунович.

Нові планшети видали учням 2-9 класів, які належать до пільгових категорій. Комісія школи розподілила гаджети між дітьми учасників бойових дій, малозабезпечених сімей, а також учнями, які зайняли призові місця в олімпіадах.

Педагоги передбачають, що тепер, з новими планшетами, діти будуть більш активними та результативними на уроках.

«Раніше я приєднувався до уроків з телефону. Через маленький екран мені було не зручно читати текст, дивитися та робити презентації. Дуже боліли очі від цього. Тому я дуже радий новому планшету, тепер буде кращий звук, інтернет», - поділився враженнями учень шостого класу Максим Котов.

Варто зазначити, що планшети знаходяться на балансі школи, учням вони надаються до кінця навчального року. Однак, ті самі гаджети видаватимуть школярам допоки триватиме дистанційне навчання.

Від ГС «Освіторія» по новому ноутбуку отримали й двоє вчителів.

«До сьогоднішнього дня у мене був старенький ноутбук, який сам по собі вимикається. І це було дуже незручно під час ведення уроків, підготовки до них. Новий ноутбук дасть можливість працювати - активно, творчо і з натхненням», - зауважила вчителька зарубіжної літератури ЗОШ №3
Наталія Чернявська.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію