• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

eye

66

26.04.2024 15:30

Громада 1

img

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль для забезпечення успішного переїзду.

Днями начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв?язків та комунікацій Покровської МВА Олег Фролов разом з елект-президентом Ротарі-клубу «Ужгород» Олегом Лукшею, керівником гуманітарного хабу «Єднання» Віктором Грицаком та головою Нересницької громади Василем Гасинцем відвідали релокований центр.

Під час візиту до евакуйованих покровчан Олег Фролов оглянув умови їхнього тимчасового проживання, поспілкувався з керівницею Центру Мариною Алєксєєвою та батьками вихованців «Милосердя».

Обговорили питання щодо забезпечення продуктами харчування. Активну допомогу в вирішенні цього питання надають благодійники. Так, найближчим часом завдяки Агентству регіонального розвитку Закарпатської області у рамках проєкту, що фінансується Міжнародною організацією з міграції (МОМ), буде здійснюватися постачання харчових продуктів для Центру реабілітації «Милосердя».

«У важкі часи підтримка та співпраця стають надзвичайно важливими. Ми разом – сильніші, і спільні зусилля забезпечать майбутнє для всіх нас. Дякуємо всім благодійникам за допомогу», – зазначив начальник Управління стратегічного планування, зовнішніх зв?язків та комунікацій Покровської МВА Олег Фролов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію