• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

100 питань дорослому: у Покровську відбулась зустріч учнівської молоді з командиром батальйону «Покровськ-1»

eye

600

15.03.2023 18:01

Новини громад

img

До війни зустрічі з відомими людьми громади завжди збирали повні зали. Через бойові дії проведення заходу довелося скасувати. І сьогодні, за ініціативи Покровського відділу освіти та Центру творчості та дозвілля відбулась перша така зустріч дітей із відомим мешканцем громади. 

Цього разу героєм ток-шоу став командир добровольчого формування «Покровськ-1», голова Громадської ради Михайло Кірсанов. 

«Наші добровольці - це яскравий приклад того, що боятися нічого не треба. Попреду у кожної дитини - світле майбутнє. Треба завжди крокувати вперед. Попереду – перемога», - зазначила заступниця начальниці міського відділу освіти Анастасія Долга.

«100 питань дорослому» повернулося в оновленому форматі. Постійні організатори цього ток-шоу – Центр творчості та дозвілля – знайшли спосіб провести його урочисто, з ведучими, за відпрацьованим сценарієм та з музичним супроводом. Заради безпеки учні долучилися до заходу онлайн, аби поставити питання гостю заходу - відомій у громаді особистості.

Про що питали сьогодні діти Михайла Кірсанова? Старшокласники - про майбутню Перемогу, про мрії та плани. А ще - про події з дитинства та про кумирів юності. Молодші цікавились, з яким казковим персонажем ототожнює себе цей мужній чоловік і як можна стати справжнім героєм.

Питання від представників молодіжної ГО «Ініціативний Покровськ», які тісно співпрацюють з учнівським самоврядуванням, звучало по-дорослому: «Що б ви хотіли сказати путіну та російському народу, якби була така можливість?».

Загалом Михайло Володимирович відповів на 39 питань школярів. За сценарієм, йому треба було визначити кілька найцікавіших. Завдання виявилось не з легких, проте прізвища чотирьох учнів із ЗОШ №12, ЗОШ №4 та НВК 1 були названі.

За креативність діти отримали подарунок від гостя - справжній шеврон добровольчого формування. А Центр творчості та дозвілля від вихованців гуртків передав йому листівки для захисників, які Михайло Кірсанов пообіцяв невдовзі передати на передову.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію