• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська вчителька посіла друге місце у всеукраїнському конкурсі «Учитель року 2022»

eye

486

28.11.2022 14:54

Новини громад

img

Вчитель історії ЗОШ №9 Світлана Островська пройшла всі відбіркові етапи конкурсу та у фіналі серед 12 найкращих вчителів України посіла 2 місце в номінації «Основи правознавства»

За результатами конкурсних випробувань відбіркового етапу номінації «Основи правознавства», було відібрано саме вчительку з Покровська.
 
В цій номінації Світлана Островська представляла Донеччину й під час другого, вже фінального етапу всеукраїнського конкурсу.

За словами переможниці, було проведено 5 випробувань, 3 з яких були відбірковими. Складались вони з тестування на знання предмета, практичної роботи, яка передбачала вирішення юридичної ситуації та майстер-класу – демонстрації педагогічної майстерності.

Фінал, до якого було обрано лише 12 учасників, складався з двох випробувань – методичного практикуму та уроку. Всі етапи проходили в дистанційному форматі.

«У зв’язку із відсутністю світла та інтернету було надзвичайно важко, але готувалась ретельно. Сам предмет вимагає точності та гарних знань чинного законодавства, – розповідає Світлана Островська. – Ця перемога – це результат спільної роботи. Тож хочу подякувати своїм колегам, усьому педагогічному колективу та керівництву ЗОШ №9 в особі директора Валентини Рудик, за підтримку, яку я відчувала на кожному з етапів конкурсу».

Для довідки. Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2022» спрямований на виявлення вчителів-новаторів, які здатні випереджати час і закладати нові моделі мислення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію