• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Покровська громада отримала новий водовоз

eye

683

02.11.2022 15:54

Новини громад

img

КП «Покровськводоканал» отримав черговий гуманітарний вантаж від Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні: водовоз для транспортування питної води ємністю 16 м3 та запірну арматуру у вигляді труб, засувок та ємностей для води. 

«Продовжуємо вирішувати питання водозабезпечення громади, - сказав очільник Покровської МВА Сергій Добряк під час візиту до комунального підприємства «Покровськводоканал». Є три напрямки, один з яких – це підвезення як технічної, так і питної води. Впевнений, відтепер графік її розвезення  буде більш адаптований до наших мешканців. Дякуємо нашим партнерам за цю допомогу». 

Новенький водовоз вже у роботі. Наразі його використовують для роздачі питної води у мікрорайоні «Лазурному» біля котельні №1. 

«Через те, що КП «Покровськтепломережа» виконує роботи з опресування внутрішніх мереж та готується до запуску опалення, ми тимчасово призупинили роботу нашої свердловини, але мешканці мають змогу набрати питну воду з цього водовозу. Крім того, ми отримали ще один 9-кубовий водовоз для транспортування технічної води, який було придбано за кошти місцевого бюджету. Зараз ми його запускаємо за маршрутом, узгодженим з комітетом самоорганізації населення», - зауважив Олександр Добровольський. 

Таким чином, на базі комунального підприємства вже є три водовози. Перший, вартістю 3,6 мільйона, для питної води придбано за власні кошти КП «Покровськводоканал».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію