• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розглядають заяви на отримання твердого палива

eye

540

07.10.2022 11:42

Новини громад

img

Сьогодні за участю заступника міського голови Олександра Добровольського, керуючої справами виконкому Алевтини Жук, начальниці УСЗН Ірини Бонзюх та керівників структурних підрозділів міськради відбулось чергове засідання комісії щодо розгляду заяв, які надійшли від пільгових категорій населення на отримання дров та вугілля. 

Цього разу членами комісії було розглянуто близько 200 звернень громадян. Після ретельно вивчення документів, наданих до письмових заяв на забезпечення паливом, більшу частину з них було схвалено. Близько 70 заяв – на отримання дров, та ще 60 – на забезпечення мешканців вугіллям.

«У більшості були затверджені заявки від мешканців, які опинились у складних життєвих обставинах. Заявки, по яких у присутніх виникли питання, відправлені на доопрацювання. По кожному з них запланований комісійний вихід з обстеженням умов проживання заявників», - зазначила начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх. 

За словами членів комісії, затверджені заявки найближчим часом будуть передані до комунальних підприємств міста, які й здійснюватимуть розвезення твердого палива за адресами нужденних.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію