• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для понад 20 тисяч родин у трьох районах Донецької області

eye

334

02.09.2022 13:28

RSS

img

За 1 вересня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновити електропостачання для жителів 40 населених пунктів. Знову зі світлом понад 20 тисяч родин. Спеціалісти енергокомпанії роблять усе можливе щоб відновити світло для жителів області щойно стихають обстріли та військові дають надають дозвіл на проведення робіт.

За добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електропостачання 40 населених пунктів. Таким чином знову отримують світло 21 694 родини у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах.

Зокрема учора енергетики з дозволу військових змогли потрапити до низки пошкоджених обстрілами мереж та обладнання та знову подати світло на 17,7 тисяч домогосподарств Бахмутської громади. Крім того, спеціалістам енергокомпанії вдалося відновити електропостачання понад 1 тисячі домогосподарств Костянтинівської громади, понад 1 тисячі домогосподарств Слов’янської громади та 1,1 тисячі домогосподарств Мар’їнської громади, де понад 300 родин майже місяць очікували на повернення світла через безперервні бої. Працювали енергетики також в Авдіївській, Торецькій та Селидівській громадах.

  • дії на Донеччині тривають. Поки що без світла залишається 91 населений пункт, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський, Слов’янський. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 191 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Електромонтери ДТЕК Донецькі електромережі разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших харчових продуктів та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати країну у складних умовах.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію