• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для молоді Покровська провели «Урок мужності», присвячений Дню ЗСУ

eye

1726

06.12.2021 11:54

RSS

img

4 грудня, напередодні 30-ї річниці створення Збройних сил України, в Інноваційному молодіжному центрі відбувся виховний патріотичний захід. 

Ініціаторами «Уроку мужності» для студентів ДонНТУ, Молодіжної ради та СФ «Скаути Покровська» стали ГО «Ветерани ПДВ «Союз Десантників Приазов'я». Їх підтримали Донецький ОТЦК та СП і Управління сім'ї, молоді та спорту міської ради. 

 «Наше Управління завжди сприяє проведенню патріотично-виховних заходів, адже від формування свідомості та громадянської позиції молодого покоління цілком залежить наше спільне майбутнє, подальша розбудова української державності та збереження територіальної цілісності країни», - зазначив керівник Управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

 

Молоді надали вичерпну інформацію про сучасну контрактну армію і провели майстер-клас з укладання десантного парашута Д-6. А представники новоствореної міської Федерації спортивного метання ножа та сокири поділилися секретами своєї майстерності.

 

Юні покровчани із задоволенням брали участь у всіх активностях і підсумували, що цей час вони провели із користю.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

20

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

21

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію