• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Дня людей з інвалідністю: представники влади відвідали особливих жителів громади

eye

1010

02.12.2021 10:07

RSS

img

Щорічно 3 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. До цієї дати у Покровську традиційно проходить ряд заходів, направлених на підтримку таких громадян. 

Робочий тиждень керівників громади, депутатів та працівників Управління соціального захисту населення почався з відвідування вдома людей, які мають 1 групу інвалідності. Їм вручили подарункові набори, до яких увійшли чай, солодощі та фрукти. 

«Цим громадянам потрібна наша турбота не лише 3 грудня, а й впродовж усього життя. Тому ми намагаємось забезпечити людей з інвалідністю не лише соціальними послугами. Провідуємо їх, щоб поспілкуватись, вручити подарунки та побажати душевного тепла і здоров`я», - зауважила керуюча справами виконкому Алевтина Жук. 

За словами начальниці Управління соціального захисту населення Ірини Бонзюх, сьогодні у Покровській громаді проживає 4,5 тис. людей з інвалідністю, з яких 200 - в інвалідному візку, 350 – діти до 18 років.

Та незважаючи на проблеми зі здоров’ям та життєві труднощі, такі жителі нашої громади займаються громадською діяльністю та спортом. Наприклад, Віталій Байрамшин регулярно представляє Покровськ на всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу. Він завжди із радістю зустрічає гостей та ділиться з ними своїми успіхами. 

З нагоди прийдешнього Дня людей з інвалідністю депутати Покровської міської ради Юлія Гуріненко та Сергій Моїсеєнко також відвіали людей, які мають 1 групу інвалідності.

Юлія Гуріненко завітала до 39-річного Олександра Путцева, який після отриманої травми став майже прикутим до ліжка.

«Представники депутатського корпусу завжди підтримують благодійні акції та заходи, які проводить Покровська міська рада. Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю ми не залишились осторонь та провідали людей, які стали заручниками ситуації і потребують нашої підтримки. Хотілось би, щоб ми не лише у визначні календарні дати згадували цих людей, а постійно надавали їм допомогу», - підкреслила депутатка Покровської міської ради від партії «Порядок» Юлія Гуріненко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію