• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

eye

78

25.04.2024 12:23

Новини громад

img

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

Під час зустрічі було розглянуто понад десять питань, більшість з яких стосувалася усунення наслідків обстрілів та особистих потреб місцевих мешканців. Серед основних звернень були й питання щодо ремонту аварійних ділянок доріг та надання матеріальної допомоги на лікування. Ще кілька осіб були записані на телефонну консультацію з Сергієм Добряком.

Ще десяток питань вдалось вирішити до проведення прийому, адже звернення, що надходять до Контакт-центру, одразу обробляються та передаються на опрацювання структурними підрозділами.

«Ми активно працюємо над усуненням наслідків обстрілів. Є регламент — 10 діб, але є окремі випадки, де ми не встигаємо - зокрема по будинку №1 в мікрорайоні «Південний», бо там дуже багато роботи. Але ми вже отримали проєктно-кошторисну документацію та експертний висновок. З наступного тижня "зайдемо" в «Prozorro» та визначимо переможця, який розпочне виконувати роботи. Також були звернення щодо надання матеріальної допомоги на лікування, звернулася й мати одного з наших Захисників. Звісно, всім допоможемо», — зазначив очільник громади.

Сергій Добряк також наголосив на важливості своєчасного вирішення всіх питань, що надійшли під час прийому. Він підтвердив, що всі звернення взято на особистий контроль та вже передані відповідним структурним підрозділам для вирішення.

Нагадаємо, громадяни можуть звертатися за консультаціями та допомогою за номером 0-800-300-101.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

38

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

43

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

26

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію