• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ветерани ООС подарували гуртку автотрасового моделювання ноутбук

eye

1921

12.03.2021 14:53

RSS

img

Сьогодні на Станції юних техніків визначна подія - в рамках проєкту «Козацькі розваги», який проводиться за підтримки Програми ООН відновлення та розбудови миру, за фінансуванням уряду Нідерландів, пройшла зустріч гуртківців та ветеранів ООС. 

Олександр Прищепа від «Покровської міської організації ветеранів та інвалідів учасників АТО в Донецькій області» подарував юним шанувальникам автомоделізму ноутбук LENOVO, з допомогою якого можна буде проводити повноцінні змагання з точним суддівством. Адже як розказав керівник автомодельного гуртка та трасового моделізму Андрій  Журко, моделі можуть розвивати швидкість до 100 км/г і дуже важко зафіксувати переможця. З ноутбуком ця проблема буде вирішена. 

Серед гостей був присутній також військовий комісар Покровсько-Ясинуватського об'єднаного міського військового комісаріату Ігор Валяєв. Він наголосив на важливій ролі захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня українського добровольця вручив грамоти військовим, що взяли участь у заході.

 

Після урочистостей гуртківці разом з ветеранами влаштували в фоє станції юних техніків трасу для маневрів та продемонстрували майстерність в управлінні радіокерованими автомоделями. Спробувала свої сили у водінні також головна спеціалістка відділу освіти Вікторія Темець.

Гурток автотрасового моделізму є ефективним майданчиком комунікації між ветеранами та дітьми, а неформальне спілкування формує позитивний образ ветерана, як друга та захисника.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію