• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ святкує річницю Дня визволення Донбасу

eye

1302

06.09.2019 14:40

RSS

img

Сьогодні по всьому Покровську проходять урочистості з приводу святкування 76-ї річниці з Дня визволення Донбасу. 8-го вересня наш край був повністю звільнений від загарбницької окупації.

На кладовищі Калантай до цієї дати за підтримки Покровської міської ради була повністю відновлена та реконструйована братська могила воїнів, що загинули під час боїв за місто Красноармійськ у 1943 році.

Спілка ветеранів разом із в.п. Покровського міського голови Іриною Сущенко відвідали братські могили в центрі міста та поклали квіти солдатам, що віддали свої життя за майбутнє прийдешніх поколінь.

Після покладання квітів біля пам'ятнику маршалу Москаленко пройшов загальноміський мітинг, в якому взяли участь представники влади, громадських організацій, військові, школяри та активні жителі міста.

Ми пам'ятаємо цю світлу дату - День визволення від німецько-фашистської окупації. Це - безсмертний Подвиг воїнів-переможців. Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

15

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

27

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

32

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію