• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ПРОФІ- GAME "Вчись. Пізнавай. Обирай."

eye

1161

12.08.2019 15:00

RSS

img

08 серпня в рамках профорієнтаційного проекту SMART –  простір «Обирай. Вирішуй. Дій» фахівці Покровського міського центру зайнятості Донецької області провели інтерактивний захід ПРОФІ- GAME "Вчись. Пізнавай. Обирай." для дітей молодіжного  центру «Junior Trackers» м. Покровськ.

Літні канікули у самому розпалі, тому профорієнтація відбувається у веселому ігровому форматі. Естафети, цікаві конкурси та змагальні пізнавальні вправи дали дітям можливість розширити знання про затребувані у рідному місті професії, підвищити обізнаність щодо вимог, які висуваються до людей різних професій. Хлопці і дівчата із захопленням випробували себе у ролі кухарів, лікарів, будівельників, поліціантів. Вони відчували себе справжніми  професіоналами. На командний дух допомогла налаштуватися незвичайна руханка із різнокольоровим парашутом, якій символізував величезний і різноманітний світ професій. На завершення заходу учасники профорієнтаційних змагань отримали грамоти за активність, допитливість та вміння працювати в команді.

Незабаром питання професійного самовизначення буде вирішувати кожен з учасників сьогоднішньої гри. Не розгубитися та не помилитися з власним вибором допоможуть у Покровському міському центрі зайнятості Донецької області. Запрошуємо наших друзів з молодіжного центру «Junior Trackers» та всіх, хто замислюється над своїм професійним майбутнім, до відділу профорієнтації.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

13

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

21

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

29

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію