• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську приступили до ремонту пошкоджених обстрілом покрівель

eye

97

05.03.2024 16:28

Новини громад

img

У результаті останніх обстрілів понад 20 багатоквартирних будинків були понівечені тією чи іншою мірою, зокрема пошкоджень зазнали дахи.

Наразі триває підготовка до робіт з перекриття обстежених покрівель. Для цього вже було завезено 535 листів шиферу та 3 м³ деревини для двох постраждалих будинків. За сприятливих погодних умов планується розпочати та завершити роботи протягом декількох днів.

Раніше вже було виконано обстеження пошкоджених покрівель. Компанія «Метінвест» разом з іншими громадськими організаціями надали допомогу та доставили необхідні будматеріали. Також Покровська громада отримала допомогу від Донецької обласної військової адміністрації.

Окрім того, триває обстеження великого обсягу руйнувань в мікрорайоні Південний, де суттєво пошкоджена покрівля житлового будинку. Спеціалісти з відповідною сертифікацією здійснюють обстеження для подальшого планування робіт з усунення наслідків обстрілу.

«Наша команда продовжує працювати над відновленням міста після останніх подій. Ми зосереджуємо увагу на ремонті пошкоджених будівель та наданні допомоги мешканцям. Щиро дякую співробітникам ДСНС за надану вежу для проведення висотних робіт, а також за допомогу в усуненні наслідків обстрілу. Спільними зусиллями ми зможемо відновити нашу громаду. Працюємо далі», — підкреслив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

25

Громада 1

07 травня 2024 19:30

Медичне обладнання та меблі: від благодійників до Покровського ЦПМСД надійшов вантаж гуманітарної допомоги 

Від філії асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні лікарями первинної ланки медицини отримано різноманітне обладнання, меблі, медичні вироби та лікарські засоби. 

eye

50

Новини громад

07 травня 2024 17:18

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

34

Новини громад

07 травня 2024 15:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію