• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПАТ «УКРАЇНСЬКИЙ БЕКОН»

eye

372

22.10.2018 20:19

Центр зайнятості

img

10 жовтня 2018 року у Покровському міському центрі зайнятості відбулась презентація ПАТ «Український бекон». У заході прийняло участь 9 осіб, які перебувають на обліку у Покровському міському центрі зайнятості.

«Презентація роботодавця – це чудова можливість для безробітних поспілкуватись особисто з представником підприємства, отримати вичерпну інформацію про наявні вакансії та умови праці», - наголосила заступник директора Покровського міського центру зайнятості Наталія Воробйова.

Під час заходу представник ПАТ «Український бекон» розповіла безробітним про наявні вакансії, бо саме зараз, на підприємстві катастрофічно бракує кадрів різної кваліфікації. Підприємство пропонує офіційне працевлаштування, організовує транспортне сполучення для працівників, забезпечує харчуванням та уніформою. Також, присутні були ознайомлені з особливостями та умовами праці, рівнем заробітної плати, графіком роботи та майбутніми посадовими обов’язками.

По завершенню, усі з присутніх заповнили анкети роботодавця, та мали змогу пройти попередню співбесібу, та особисто поспілкуватись з представником підприємства.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію