• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ має бути проїзним: відбулась нарада щодо стану доріг у місті

eye

369

01.03.2023 17:51

Новини громад

img

За дорученням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка заступник ДонОВА Денис Клюшников разом із начальником Департаменту розвитку базових галузей промисловості ДонОДА Артемом Литвиновим провели робочу зустріч із керівниками Покровської МВА, під час якої була оговорена можливість ремонту основних автошляхів та мостів міста. 

Як зазначив Сергій Добряк, стан асфальтного покриття таких вулиць, як Шосейна, Шмідта, «мирноградського» мосту вже тривалий час знаходиться в незадовільному стані. Чинників декілька: це і воєнний стан, і складні погодні умови. Тож завдання влади сьогодні – це їх підтримка у проїзному стані, щоб була можливість швидко рухатись і швидкій допомозі, і пересуватись військовій техніці. 

«Ми однозначно ставимо на меті зайти у ремонт вул. Шосейної та «мирноградського» мосту. У вирішенні цих питань маємо велику підтримку з боку обласної адміністрації, - розповів начальник Покровської МВА Сергій Добряк. – Вже проведено обстеження аварійних ділянок, складені відповідні акти та отримані погодження, щоб вже з квітня розпочати ремонтні роботи. Але, якщо цього дозволить безпекова ситуація у громаді». 

Під час наради керівники  обласної та міських військових адміністрацій обговорили обсяг робіт та фінансову складову проєкту. 
Як зауважив Денис Клюшников, ремонт доріг є край важливим, але не треба забувати про те, що наразі триває війна і лінія фронту досить близько. 
«Сьогодні наша спільна мета – зробити дороги проїзними. Чи буде це капітальний ремонт – покаже час, але ми маємо докласти зусиль, щоб місто розвивалось і інфраструктура його була зручною як для місцевих водіїв, так і для військових, які зараз боронять наші кордони».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

35

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

24

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію