• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада стала учасницею міжнародного проєкту

eye

370

10.02.2023 11:48

Новини громад

img

У жовтні міжнародна організація Eurocities, яка об'єднує великі європейські міста, розпочала пілотний проєкт із нарощування потенціалу та посилення місцевих партнерств для сталої реконструкції територій України. На меті проєкту  – об’єднати знання та технічну експертизу членів Eurocities та узгодити їх із потребами українських міст.


 

В установчій зустрічі проєкту «Стале відновлення міст України» взяли участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо та представник Покровської МВА Олег Фролов, який має великий досвід комунікації з міжнародними партнерами щодо участі Покровська у перспективних проєктах та ініціативах. Він виступив з презентацією промислового, наукового, туристичного та інфраструктурного потенціалу нашої громади. Після проведеної презентації керівництво проєкту прийняло рішення про включення Покровської МТГ до складу учасників проєкту.


 

«Для нашої громади це – великий крок у майбутнє. Разом з міжнародними партнерами ми розробимо концептуальний план відбудови та реконструкції, з урахуванням принципів кліматичної нейтральності та сталого розвитку, – зазначила Наталія Іваньо. -  Перед нами стоїть задача не лише відбудувати громаду до довоєнного стану, але й зробити її кращою, привабливою для інвестицій та комфортною для проживання людей. Ми розраховуємо на досвід європейських міст та з вдячністю приймаємо всі надані можливості для розвитку Покровської громади». 

На першому етапі проєкту «Стала відбудова українських міст» з січня до жовтня 2023 року Покровська та ще 10 українських громад та міст разом з 36 містами-учасниками Eurocities у співпраці з Асоціацією міст України візьмуть участь у серії семінарів із розбудови територій України. 


У рамках діяльності буде створено керівництво з реконструкції у таких тематичних областях: 

  • чиста енергетика та енергоефективність, 
  • зручні для життя та інклюзивні громадські простори, 
  • управління відходами та циркулярна економіка, 
  • екологічні навички та стійка міська мобільність.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

15

Новини громад

07 травня 2024 15:25

Комунальні служби Покровська працюють над ліквідацією наслідків обстрілів та благоустроєм громади

За участю керівників комунальних підприємств міста та під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля відбулася робоча нарада

eye

22

Громада 1

07 травня 2024 14:30

Благодійники передали мешканцям з особливими потребами продуктові набори

З початку повномасштабної війни благодійні та міжнародні організації неодноразово демонстрували свою готовність допомогти мешканцям Покровської громади.

eye

31

Громада 1

07 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію