• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Покровська громада вперше відзначає нове свято – День Української Державності

eye

1051

28.07.2022 15:39

RSS

img

Запровадити нове державне свято, яке відзначається у день хрещення Київської Русі-України 28 липня, запропонував торік президент Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня незалежності України і затвердив відповідний указ.

Сьогодні у Покровській громаді пройшли урочистості. З нагоди свята у фоє центральної міської бібліотеки було влаштовано три тематичні виставки, під час якої кожен бажаючий мав змогу ознайомитись з етапами державотворення та сучасними здобутками мешканців Покровської громади.

На урочистий захід з нагоди Дня Української Державності завітали перші керівники громади, представники провідних підприємств міста, військовослужбовці, волонтери та громадськість.

«Наші воїни захищають на передовій, наші комунальні служби забезпечують життєдіяльність громади, наші медики щоденно лікують мешканців. Хочу подякувати кожному, хто докладає зусиль задля розвитку нашої громади, регіону та України. Зі святом!», - звернувся до присутніх у залі Покровський міський голова Руслан Требушкін.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, принциповість та наполегливість у реалізації завдань і функцій держави, громадську активність і самовідданість, спрямованих на захист національних інтересів України та з нагоди відзначення Дня Української Державності очільник громади вручив місцевим мешканцям, серед яких депутати, представники структурних підрозділів міської ради, Громадської Ради, військовослужбовці, почесні грамоти.

З нагоди свята слова привітань сьогодні лунали від керуючої справами виконкому Алевтини Жук та секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо: «Нашій державності понад тисячу років. Весь цей час вона розвивалась, становлювалась, як держава. Дуже багато політиків, освітян, дипломатів доклали зусиль, щоб Україна стала міцною державою. Сьогодні весь світ пишається українцями, парламенто провiодних країн стоячи аплодують президенту України та першій леді України, українському народу за той дух, самовідданість, патріотизм та любов до рiдної держави. Ми вистоїмо та переможемо!».

Вже вдруге у Покровську вручають державні нагороди «ЗА ОБОРОНУ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ» та «За гідність та Патріотизм», якими нагороджують за мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов’язку і забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій області.

З нагоди Дня Української Державності їх отримали близько 50 мешканців. Серед нагороджених – заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін, генеральний директор приватного акціонерного товариства «Метінвест Покровськвугілля» Андрій Акулич, директор з транспорту ПРАТ «Метінвест Покровськвугілля» Денис Ачкасов; начальник 9 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області Віталій Кінц, волонтери, рятувальники, представники добровольчого формування «Покровськ-1».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію