• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

eye

64

22.10.2024 10:15

Громада 1

img

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА. Це дозволяє забезпечувати базові потреби переселенців і мешканців громади та підтримувати їх у складний період.

Днями в соціальному просторі «Незламний Покровськ» відбулася важлива подія для мешканців Покровської громади, які вимушено переселилися до міста Дніпро через бойові дії. Завдяки співпраці з міжнародними благодійними організаціями Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G. Buffett Foundation (HGBF), переселенці отримали продовольчу допомогу у вигляді продуктових наборів. Ця підтримка є вкрай важливою для тих, хто опинився в складних життєвих обставинах.

Покровська міська військова адміністрація висловлює щиру подяку засновнику фонду GEM Майклу Каппоні, операційному директору Андрію Негричу та координаторам Олександру Капітоненку й Роману Косилу за їхню вагому підтримку переселенців з Покровської громади. Завдяки їхнім зусиллям люди, що були змушені покинути рідні домівки, не залишаються без допомоги та уваги.

Начальник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович також підкреслив значущість цієї допомоги:

«Вдячність нашим міжнародним партнерам за їхній внесок у підтримку мешканців Покровської громади, які пережили важкі випробування. Кожен продуктовий набір — це не просто допомога, а вияв турботи та підтримки в час, коли це найбільш потрібно. Завдяки таким ініціативам ми можемо забезпечити наших людей необхідними ресурсами для життя, надати відчуття захищеності, що дуже важливо для людей, які адаптуються в новій громаді».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

47

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Внаслідок обстрілу в Покровській громаді загинула місцева жителька

Російські окупаційні війська продовжують стирати з лиця землі Донеччину. З різного виду озброєння завдають ударів по населених пунктах, де живуть мирні мешканці.

eye

41

Громада 1

25 жовтня 2024 09:30

Комісія з питань захисту прав дитини: ключові рішення та питання

24 жовтня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалися важливі питання, що стосуються малолітніх жителів громади та їхніх родин.

eye

80

Громада 1

24 жовтня 2024 18:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію