• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Розпочалися зустрічі керівництва громади з мешканцями сільських територій

eye

981

08.06.2021 18:52

Новини громад

img

Керівники Покровської громади на чолі з міським головою розпочали робочі поїздки у населені пункти на приєднаних територіях. Сьогодні відбулася зустріч з мешканцями Новотроїцького.

В рамках робочого візиту провели прийом громадян. З жителями сільських територій спілкувалися міський голова Руслан Требушкін, секретар міської ради Наталія Іваньо, заступники міського голови та староста Віталій Шапошник. 15 громадян, що записалися на прийом, прийшли як з особистими, так і з колективними зверненнями. Головні питання, що турбують селян - комунальні проблеми, виділення земельних паїв та розвиток форм молодіжного дозвілля. Також неодноразово мова йшла про необхідність відкриття аптечного пункту на території села. Із заявниками обговорили пріоритетність поставлених перед владою задач. Аби розв'язати земельні питання, міський голова доручив провести інвентаризацію земель для виявлення покинутих та занедбаних ділянок. Щодо інших звернень - заступники міського голови, кожен за своїм напрямком, взяли їх під контроль та визначили строки виконання.

Після прийому представники влади відвідали соціальні об’єкти: амбулаторію, клуб, школу та Новотроїцький храм.

Міський голова та секретар міської ради разом із профільними заступниками проінспектували кожний заклад та визначились із задачами та обсягом робіт. Так щодо загальноосвітньої школи було прийняте рішення залучити до ремонтних робіт господарську групу відділу освіти міськради, щоб навести лад у спортзалі.

Глобальні ремонтні роботи, які громада не зможе виконати самотужки, будуть проводитись із залученням позабюджетних інвестицій.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

9

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію