• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарну допомогу від благодійників розподілили під час засідання фахової комісії

eye

116

08.05.2024 17:10

Громада 1

img

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла від ГО «Фонд «Якість життя» та Покровської РВА.

Громадська організація «Фонд «Якість життя» передала Покровській МВА 100 боксів з їжею довгострокового зберігання.

З метою соціальної підтримки ВПО, які евакуювалися до Хустської територіальної громади (Закарпатська область) з Покровського району, Бахмутської та Вугледарської громад Донецької області, а також на підставі службової записки від керівника гуманітарного хабу «Єднання» Покровської МВА Віктора Грицака, було розглянуто питання щодо передачі хабу гуманітарної допомоги у вигляді продовольчих наборів.

Рішенням комісії було затверджено їх кількість та склад. Загалом, для потреб гуманітарного хабу «Єднання» в м.Хуст відправляться 100 продуктових наборів.

Розглянули члени комісії й питання щодо розподілу поліграфічної продукції (книг), що надійшла від Покровської районної військової адміністрації. Їх отримають хаби «Єднання», що розміщені в м.Кропивницький, Хуст, Червоноград та Чернівці.

Крім того, згідно з листами-запитами, які надійшли до гуманітарного штабу, рішенням членів комісії між координаційним комітетом самоорганізації населення та територіальним центром соціального обслуговування були розподілені набори особистої гігієни та непродовольчі товари, серед яких матраци, постільна білизна, ковдри, подушки, рушники, дорослі підгузки, тонометри, які надійшли до громади раніше.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

34

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

48

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

36

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію