• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представників цивільно-військового співробітництва  вітали з 10-річчям від дня заснування структури керівники Покровської громади 

eye

1521

02.05.2024 13:45

Новини громад

img

Щороку, 5 травня, українське військо відзначає День фахівців цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України.

З нагоди ювілейної дати представників ЦВС привітали начальник Покровської МВА Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник. 

За словами Сергія Добряка, справжній CIMIC має вміти швидко адаптуватись до змін в оперативних обставинах: «Дякуємо Вам за взаємодію та співпрацю. Вважаємо, що саме Ваш підрозділ забезпечує ситуаційну обізнаність командирів на місцях щодо стану цивільного середовища, організовує належну взаємодію з органами місцевого самоврядування, лідерами громадських думок та об’єднань з метою створення сприятливих умов у цивільному середовищі». 

За 10 років існування структури фахівці ЦВС стали неодмінними учасниками процесу планування на всіх рівнях. Завдяки їх плідній роботі та якісним висновкам з оцінки стану цивільного середовища не раз вдавалося мінімізувати ризики як для військових, так і для цивільного населення в районах ведення воєнних дій. 

Тож, за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, важливість завдань, які підрозділи цивільно-військового співробітництва вирішують у протистоянні агресору, з метою виховання у військовослужбовців патріотизму, вірності Військовій присязі та бойовим традиціям Збройних Сил України, піднятті престижу підрозділів цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України та з нагоди відзначення 10-ї річниці створення структури фахівців цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України нагороджено медалями «За оборону рідної держави».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

58

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

74

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію