• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Буріння свердловин та відсипка доріг: відбулась робоча нарада старост Покровської громади

eye

90

29.04.2024 14:30

Громада 1

img

Робота над покращенням добробуту мешканців старостинських округів ведеться безперервно. Тож сьогодні, 29 квітня, під керівництвом начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулася чергова робоча нарада за участі начальників його відділів. Учасники наради розглянули питання, спрямовані на поліпшення якості та умов життя населення.

Однією з головних тем обговорення стало питання можливості отримання гуманітарної допомоги від «Товариства Червоного Хреста України». Після надання загальної інформації по старостинським округам, було озвучено можливість отримати широкий спектр допомоги для мешканців, яка включатиме як харчові продукти, так і гігієнічні набори.

«У нашому прагненні допомогти населенню ми розглядаємо всі можливі джерела підтримки, і співпраця з Червоним хрестом є важливим кроком у цьому напрямку. Ми вдячні благодійникам за допомогу та сподіваємося на продовження співпраці», - зазначила Олена Носач.

Присутні на зустрічі обговорили прибирання пам'ятників до 8 травня. Також підняли питання щодо особливості роботи віддалених місць спеціалістів та надання адміністративних послуг мешканцям старостинських округів.

Болючою темою залишається стан доріг. Тож у старостинських округах продовжуються роботи з відсипання вулиць доменним шлаком за заявками мешканців. Ці роботи виконуються власними силами КП «Багатогалузеве комунальне підприємство». Підсипка в Шевченківському та Першотравневому старостинських округах вже завершена. Наприкінці наради проговорили питання подання заявок на буріння свердловин з технічною водою по старостинським округам.

«Робоча нарада пройшла продуктивно, були прийняті важливі рішення, спрямовані на покращення добробуту мешканців старостинських округів. Вдячна всім присутнім за плідну роботу», — підсумувала начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

40

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

85

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію