• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Благодійна допомога з Мюнхену: «Ерцте дер Вельт» допомагає мешканцям прифронтових громад

eye

75

22.04.2024 12:30

Новини громад

img

Благодійники з Німеччини продовжують виявляти свою підтримку мешканцям Донеччини. Зокрема, днями представники філії «Ерцте дер Вельт» в Україні передали Управлінню соціального захисту населення м. Покровськ гуманітарний вантаж.

Серед допомоги – непродовольчі товари та засоби особистої гігієни. Те, що вкрай необхідно соціально-незахищеним верствам населення.

Тож, від німців УСЗН отримало наступні одиниці: підгузки для дорослих, пелюшки, урологічні прокладки, матраци, рушники, ковдри, подушки, покривала, тонометри, термоси.

«Хочемо щиро подякувати представникам філії «Ерцте дер Вельт» за їхню допомогу та турботу про нашу громаду. Передані речі та засоби гігієни стануть невіддільною частиною повсякденного життя багатьох людей і допоможуть їм подолати труднощі, пов?язані із воєнним часом», — зазначив начальник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Для довідки. Гуманітарна організація «Ерцте дер Вельт» (Ärzte der Welt) – це німецький підрозділ міжнародної мережі «Лікарі світу» (Médecins du Monde/Doctors of the World (MdM)).

MdM надає невідкладну медичну допомогу під час стихійних лих і кризових ситуацій, підтримує доступ до медичної допомоги та, якщо можливо, допомагає в заходах з відновлення. У тому числі мережа бере активну участь у зниженні ризиків і забезпеченні готовності до них, а також у довгостроковому співробітництві в регіонах, що знаходяться у скрутному становищі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію