• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ворог продовжує нищити бізнес: Покровськ зазнав ворожого обстрілу

eye

126

18.04.2024 11:05

Громада 1

img

Сьогодні о пів на третю ночі стався обстріл Покровська. Цього разу в зоні ураження - промислові об’єкти міста. Вибуховою хвилею пошкоджені й житлові будинки покровчан.

Ворог не припиняє терор мирних міст Донеччини – нещадно б`є по житлових будинках, де мешкають пенсіонери, діти – звичайні люди; обстрілює об’єкти критичної інфраструктури - школи, лікарні та нищить місцевий бізнес, який надає робочі місця населенню та наповнює місцевий бюджет.

Сьогодні ціллю ворога стали промислові об’єкти. Також руйнувань зазнала будівля одного із закладів освіти й місцевого телеканалу. На щастя, постраждалих та загиблих немає.

Станом на 10.00 до контактного центру вже надійшло 35 заяв щодо ліквідації наслідків обстрілу. Пошкоджено 11 багатоквартирних та 22 приватних будинків.

На місці надзвичайної події працюють екстрені та комунальні служби міста, які оцінюють масштаби руйнувань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію