• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підрядники виконують свої зобов’язання: гарантійний ремонт доріг у Покровську

eye

58

17.04.2024 20:00

Громада 1

img

У місті розпочався гарантійний ремонт доріг, спрямований на виправлення недоліків, виявлених після попередніх робіт.

 
Під час обстеження, проведеного спільно з фахівцями технагляду, представниками виконавця робіт та Покровської МВА, були визначені ділянки та обсяги робіт. Так, ремонт проводиться на ділянках, де утворилися ями та інші пошкодження через неякісний ремонт минулого року.

Зокрема, підрядник ТОВ «Агропромбуд», згідно з укладеними торік договорами, активно переробляє ті ділянки, які не витримали зимових умов.
 

Сьогодні в місті на вулиці Володимирівській почали укладати асфальт на підготовлених ділянках, після комплексного комісійного обстеження.


«Дороги в нинішніх реаліях, коли фронт не так далеко від нас, ми будемо підтримувати в проїзному стані. А всі інші капітальні роботи будуть тільки після війни. Зокрема, днями виконувалися роботи з фрезерування по проблемним гарантійним ділянкам і сьогодні відбувається укладання асфальту, робота триває. Найближчим часом в системі державних закупівель Prozoro буде виставлена тендерна документація для проведення торгів на виконання ремонту доріг, по яким ми зараз маємо найбільше навантаження, та було прийнято рішення о необхідності ремонту», – розповів заступник очільника громади Олексій Стебель.


Крім того, за ініціативою обласної військової адміністрації, розпочатий минулого року пул ремонтних робіт на дорогах буде продовжено цього року. На поточний ремонт виділено кошти з місцевого бюджету та Донецької обласної військової адміністрації.


«Ми плануємо розпочати тендерні процедури з визначення підрядної організації після 23 квітня. Роботи заплановано розпочати у травні й продовжуватимуться протягом 2-3 місяців», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

43

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію