• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники Покровська відновлюють пошкоджені після обстрілів покрівлі

eye

76

17.04.2024 09:20

Громада 1

img

На початку цього місяця, 5 квітня, наше мирне місто вчергове зазнало ракетного удару. Обстрілом було пошкоджено близько 30 багатоповерхових будинків у районі Динасового заводу. Незабаром після надзвичайної події розпочалися ремонтні роботи, спрямовані на відновлення пошкоджених об'єктів.

Найбільше зазнали руйнувань 3 багатоквартирні будинки на вул. Степана Бовкуна, де вибуховою хвилею було пошкоджено від 150 до 650 квадратних метрів покрівлі. 

За словами начальника житлово-комунального відділу Данила Проскуренка, одна з багатоповерхівок уже перебуває в процесі ремонту.

«Роботи на вулиці Степана Бовкуна розпочалися минулого тижня. Планується повна заміна шиферної покрівлі та часткова заміна решетування, що пошкоджено внаслідок вибуху. Після завершення цих робіт будуть продовжений ремонт інших будинків на цій вулиці, які також зазнали пошкоджень», – розповів Данил Проскуренко.

Всі роботи виконуються підрядними організаціями матеріалами, які знаходяться у резерві Покровської МВА. Відновити покрівлю комунальники планують протягом 14 днів. Такий підхід дозволяє швидко та ефективно відновлювати житлові об'єкти, що постраждали внаслідок ворожого нападу, та вберегти будівлі від опадів та затікань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

43

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію