• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Маленьких покровчан запрошують доєднатись до дошкільної родини місцевих закладів освіти

eye

163

08.04.2024 17:08

Новини громад

img

Умови воєнного стану кардинально змінили функціонування системи дошкільної освіти. Щоб не залишати дітей без освітніх послуг, запроваджено дистанційну форму роботи з 1 вересня 2022 року.

Освітяни Покровської громади продовжують набір юних мешканців до місцевих навчальних закладів. Зараз активно проводиться запис дітей до дитячих садочків. 

Перший крок до отримання якісної освіти — електронна реєстрація.

«Щоб охопити всіх дітей дошкільного віку від 3 до 6 років освітніми послугами та забезпечити рівний доступ до дошкільної освіти існує електронна реєстрація, тобто електронна черга до закладів дошкільної освіти, яка здійснюється на порталі ІСУО (інформаційна система управління освітою). Цей інноваційний підхід дає можливість батькам ознайомитися з переліком доступних закладів, зареєструвати свою дитину в черзі без виходу з дому та відстежувати її просування в режимі реального часу», — розповіла головна спеціалістка з питань дошкільної освіти Покровського міського відділу освіти Ольга Столбнікова.

Покроковий алгоритм реєстрації дуже простий і доступний кожному: потрібно лише зайти на сайт відділу освіти, зареєструватися в Інформаційній системі управління освітою та активувати акаунт через електронну пошту. 

Загалом, дистанційна освіта закладів дошкільної освіти у Покровській ТГ відбувається на освітній платформі Microsoft Office 365, зокрема використовується програма Teams. Ця платформа надає зручний і доступний спосіб організації навчання в онлайн-режимі для маленьких дітей та їх вихователів.

Дистанційна робота здійснюється у двох форматах, що враховують вікові особливості дітей. Перший формат - синхронний, відбувається в режимі реального часу, де ясельна та молодша групи проводять 3 заняття, а середня та старша - 4 заняття. 

Другий формат - асинхронний, де вихователі створюють чек-листи для кожної вікової групи, щоб кожен учасник мав змогу працювати у зручному для нього режимі.

Шановні батьки, не гайте часу — приєднуйтесь до дошкільної родини у закладах освіти Покровської громади!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

28

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію