• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відновлення громади: отримано нову партію вікон для Покровська від GEM

eye

80

08.04.2024 11:30

Новини громад

img

Гуманітарний штаб Покровської МВА завдяки плідній співпраці з організацією Global Empowerment Mission отримав чергову партію віконних конструкцій для відновлення житлових приміщень, пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів з боку рф.

Так, 149 вікон цього разу будуть встановлені в різних частинах міста Покровськ, зокрема у мікрорайоні «Сонячний» та на вулицях Мандрика і Маршала Москаленко, за адресами, заявки на отримання допомоги за якими залишали мешканці в Контактному центрі.

Благодійники зазначають, що віконні конструкції відзначаються високою тепло- та звукоізоляцією, що сприятиме комфортним умовам проживання для мешканців.

Ця заміна вікон реалізується в рамках "віконної програми", ініційованої з підтримкою американської організації GEM у співпраці з Howard G. Buffett Foundation (HGBF).

Дмитро Єрмолович, керівник гуманітарного штабу Покровської МВА, висловив свою вдячність благодійникам за цінну підтримку.

«Ця ініціатива доводить, наскільки важлива солідарність та готовність допомагати тим, хто переживає складні часи. Ми вдячні всім, хто долучився до цієї справи, адже разом ми можемо зробити значний внесок у поліпшення життя нашої громади та підтримку тих, хто потребує допомоги», — додав Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

27

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію