• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від німецьких партнерів до Покровської КЛІЛ прибув черговий гуманітарний вантаж

eye

57

08.04.2024 11:00

Новини громад

img

До Покровської громади продовжує надходити гуманітарна допомога, яка націлена не лише на покращення умов життя місцевих мешканців та ВПО, а й послуг, які жителі отримують у комунальних, соціальних та медичних установах міста. 

Днями до Покровської клінічної лікарні було доставлено медичне устаткування, яке передали представники відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Спілка робочих самаритян Німеччини з.С.» (ASB). 

Вантаж загальною вартістю у понад мільйон гривень містив два операційні столи, один з яких офтальмологічний, світильник операційний та ультразвукову портативну діагностичну систему. 

За словами генерального директора КЛІЛ Юрія Бородіна, ті медустанови, які лишились працювати в регіоні, зокрема Покровська лікарня, приймають пацієнтів з різних населених пунктів Донеччини. Тож завжди існує потреба у сучасному обладнанні, яке дасть змогу надавати медпослуги на більш високому рівні. 

«Через постійні обстріли сусідніх Селидового та Курахового у нас значно збільшилась кількість пацієнтів. Разом із ними – навантаження на лікарів та обладнання. Ми дуже вдячні нашим німецьким партнерам за цю підтримку у вигляді медичного устаткування, яке допоможе виявляти та лікувати недуги, тим самим рятувати життя нашим пацієнтам», - зауважив Юрій Бородін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

21

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

18

Громада 1

06 травня 2024 10:01

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

32

Новини громад

05 травня 2024 08:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію