• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської МВА долучились до участі в засіданні регіональної координаційної ради

eye

88

04.04.2024 10:00

Новини громад

img

Під головуванням заступника очільника Донецької ОДА Олександра Шевченка відбулось засідання регіональної координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми. Участь в заході також взяли заступниці начальника Покровської МВА Наталія Іваньо та Маргарита Ідрісова.

У ході засідання було обговорено хід виконання рішень, прийнятих регіональною координаційною радою з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми від 31.10.2023; реалізацію державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, сексуальному насильству, пов’язаному з конфліктом, у 2023 році та плани на поточний 2024 рік.

Також учасники заходу розглянули результати роботи Головного управління Національної поліції в Донецькій області у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі за 2023 рік.

Окрему увагу приділили обговоренню результатів моніторингу й оцінки плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН №1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року у Донецькій області.

Крім того, у ході засідання були озвучені можливості співпраці у 2024 році з громадськими та міжнародними організаціями щодо підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом.

У підсумку наради члени координаційної ради визначили стратегічні напрямки подальших дій у сфері сімейної політики, гендерної рівності та протидії насильству. Результати засідання стануть важливим внеском у покращення умов існування та захист прав громадян в Донецькій області.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію