• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Активна молодь Покровська провела екоакцію «Чиста природа – майбутнє молоді»

eye

87

03.04.2024 10:10

Новини громад

img

За ініціативи представників молодіжної ради, ГО "Ініціативний Покровськ", ГО "Про Молодь" було ініційовано проведення в Покровську екоакції, головною метою якої є прибирання місць відпочинку для мешканців та гостей міста. 

За словами молодіжних лідерів триватиме акція протягом декількох тижнів. Долучитись до екологічної ініціативи може будь-який бажаючий. 

«Ідея акції виникла тоді, коли ми проходили повз парк «Ювілейний» і помітили, як відпочиваючі залишають після себе сміття. Вирішили ініціювати весняне прибирання та допомогти працівникам комунальних служб, оскільки хочемо, щоб місця відпочинку були чистими та затишними», — розповів  голова Покровської молодіжної ради Олександр Нестеренко.

Учасники акції планують долучитись до прибирання парку Ювілейний, району Динас, зелених зон у мікрорайонах міста. З початку тижня представники активної молоді вже очищають центральний парк міста від сміття. Сортують його за категоріями: скло, пластик, папір та жерстяні банки. Потім зібрані відходи будуть відвезені до сортувальних контейнерів і передані на перероблення. Наприкінці квітня члени молодіжної ради планують підбити підсумки акції й розповісти громадськості про результати спільних зусиль. 

Інформація про локації та час проведення наступних толок буде розміщена на сторінках членів молодіжної ради в соціальних мережах Фейсбук та телеграм. 

Приєднуйтеся до збереження природи та покращення навколишнього середовища!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

12

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

15

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для понад 53 тисяч родин за тиждень

З 29 квітня по 5 травня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання для мешканців 97* населених пунктів, постраждалих внаслідок постійних ворожих обстрілів

eye

17

Новини громад

06 травня 2024 14:34

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію