• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

eye

77

28.03.2024 10:20

Громада 1

img

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

Цього тижня у ході робіт працівники КП «Покровськводоканал» замінять 550 метрів старої труби по вул. Джохара Дудаєва та вул. Миколи Яцюка.

Наразі ремонт водопровідних мереж триває. Як розповів головний інженер КП «Покровськводоканал» Максим Вакуленко, роботи частково виконуються методом прокладання водопроводу підземним способом через дорогу з заміною сталевого трубопроводу на поліетиленовий.

«Цей метод значно зменшує обсяги земляних робіт та запобігає руйнуванню доріг та елементів благоустрою міста, а також пришвидшує темпи їх виконання», – зазначив Максим Вакуленко.

За сприятливих погодних умов завершити роботи планують до кінця поточного тижня. Після заміни аварійної ділянки комунальники відновлять елементи благоустрою в місцях їх пошкодження.

КП «Покровськводоканал» дякує ВПІНО Філії «Актед» за допомогу та плідну співпрацю з метою сталого забезпечення водопостачанням мешканців міста Покровськ.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

17

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

13

Громада 1

18 травня 2024 13:35

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 17:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію