• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську з нагоди професійного свята нагородили нацгвардійців

eye

94

26.03.2024 11:43

Громада 1

img

Сьогодні, 26 березня, місто Покровськ з усією країною відзначає десяту річницю з дня створення Національної гвардії України.

Привітати та нагородити нацгвардійців за їхню відвагу та відданість українському народу на урочистий захід завітав начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі заступником міського голови Миколою Шабельником.

«Радий вітати вас з вашим професійним святом. Ми знаємо, що в лави Національної гвардії України люди йдуть виключно добровільно. Тобто ці люди свідомо, за покликом серця і духу йдуть боронити цілісність нашої держави. Взагалі основні завдання Нацгвардії України – це захист прав і свобод наших громадян, але сьогодні ми також вдячні вам за те, що ви бороните нашу рідну землю, нашу територіальну громаду від ворога. Ми раді вітати вас з професійним святом під українським прапором. Велика шана та низький уклін хлопцям та дівчатам, які, на жаль, загинули, велика шана ветеранам. Бажаю вам міцного здоров'я та завжди повертатись з бойового завдання живими та неушкодженими. Зі святом! Слава Україні!», – привітав присутніх начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Національна гвардія України є невіддільною складовою системи безпеки країни. Основне завдання цього військового утворення — забезпечення громадської безпеки та охорона порядку. Протягом років своєї діяльності нацгвардійці неодноразово підтверджували свій високий професіоналізм та відданість захисту прав, життя, законних інтересів і свобод українського народу, держави та суспільства.

Особливою рисою Національної гвардії стала її участь у захисті країни в умовах війни. Нацгвардійці виконують важливі та відповідальні завдання як на передовій, так і в тилу. Вони є невіддільною частиною оборони України та героями нашого часу.

За мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов'язку, забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації та з нагоди відзначення Дня Національної гвардії України військовослужбовців було нагороджено медалями «За оборону рідної держави».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію