• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До уваги роботодавців!

eye

1266

08.03.2024 14:56

Новини громад

img

Нагадуємо про можливість отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Порядок надання компенсацій затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 08.09.2015 №696.

Право на компенсацію має роботодавець, який працевлаштовує зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб за направленням центру зайнятості на умовах строкових трудових договорів.

Компенсація включає: основну та додаткову заробітні плати, суму сплаченого єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Максимальний розмір компенсації за кожну працевлаштовану особу складає 14200 грн.

Виплата компенсації здійснюється за кожен непарний місяць роботи протягом року, але не більше ніж за шість календарних місяців.

Компенсація не надається в разі: наявності заборгованості зі сплати єдиного внеску та/ або страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування; визнання заявника банкрутом або порушення справи про банкрутство.

Детальніше про послугу можна ознайомитись за посиланням https://www.dcz.gov.ua/storinka/kompensaciya-za-vpo

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

18

Громада 1

07 травня 2024 19:30

Медичне обладнання та меблі: від благодійників до Покровського ЦПМСД надійшов вантаж гуманітарної допомоги 

Від філії асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні лікарями первинної ланки медицини отримано різноманітне обладнання, меблі, медичні вироби та лікарські засоби. 

eye

43

Новини громад

07 травня 2024 17:18

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

24

Новини громад

07 травня 2024 15:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію