• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Квадрокоптер для бійців ЗСУ: Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність

eye

83

21.03.2024 15:00

Громада 1

img

Представники Покровської молодіжної ради продовжують працювати у напрямку волонтерства. Хлопці та дівчата беруть участь у благодійних заходах та акціях, а також самі організовують збори та залучають усіх небайдужих до допомоги ЗСУ. 

Нещодавно молоді вдалося закрити ще один важливий збір. Покровська молодіжна рада підбила підсумки другого етапу благодійної лотереї «Щасливий квиток», під час якого розігрували кейс із-під снаряда гаубиці М-777, оздоблений петриківським розписом.

Активісти зібрали 50 тисяч гривень, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України. Сучасний пристрій, дальність польоту якого в діапазоні 5 кілометрів, призначений для розвідки та скиду боєприпасів на позиції ворога. 

«Тішимося, що нам вдалося закрити збір на дрон. Проте, ми не зупиняємося та закликаємо усіх небайдужих і надалі підтримувати Збройні Сили України. Плануємо третій етап благодійної лотереї, під час якого збиратимемо кошти на генератори для 68-ї, 110-ї та 56-ї бригад, що знаходяться на Донецькому, Запорізькому та Харківському напрямках», - говорить Олександр Нестеренко. 

«Не даремно говорять, що майбутнє держави залежить від молодого покоління. Це дійсно так, адже наша молодь має непорушну патріотичну позицію та завжди готова змінювати життя на краще та наближати перемогу. Дякую хлопцям і дівчатам за небайдужість, та запрошую усіх долучатися до їхніх ініціатив», - говорить начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міськради Віталій Щербинка.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

54

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію