• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Нарада з керівниками УСЗН: евакуація незахищених верств населення

eye

102

21.03.2024 14:30

Громада 1

img

За останні місяці місто Покровськ стало свідком постійних обстрілів, що створюють загрозу безпеці мешканців. У зв'язку з цим міська влада активно закликає населення  евакуюватися до більш віддалених від фронту територій. Велика увага приділяється організації вивезення вразливих груп населення, які можуть зазнати особливих труднощів у разі надзвичайних обставин. 

Так,  під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулася нарада, присвячена питанням евакуації незахищених верств населення в умовах погіршення безпекової ситуації в регіоні. 

Зокрема, учасники наради обговорили план дій щодо вивезення маломобільних груп, одиноких осіб та людей з інвалідністю до безпечних місць в разі надзвичайних обставин. Разом з керівниками Управління соціального захисту населення було ретельно продумано організацію та координацію цього процесу. 

Згідно з планом, усі необхідні заходи та процедури щодо евакуації незахищених верств населення будуть реалізовані у найкоротші терміни з максимальною увагою до потреб кожного громадянина.

За словами Наталії Іваньо, евакуація незахищених верств населення є одним з пріоритетних завдань Покровської МВА для забезпечення захисту громадян.

«Безпека кожного жителя є нашим головним завданням, і ми готові докладати зусиль для того, щоб забезпечити її. Ми маємо створити такі умови, щоб кожна людина, незалежно від статусу чи фізичних можливостей, мала можливість евакуюватись у випадку небезпеки. Ми вже обговорили попередній план дій, але головне — це спільна робота та взаємодія усіх відділів та служб. Тільки разом ми зможемо забезпечити безпеку та добробут усіх мешканців нашої громади», – підкреслила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

47

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

53

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію