• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Голови квартальних комітетів та старші будинків — важлива ланка громади

eye

71

18.03.2024 17:34

Громада 1

img

У воєнний час складні ситуації та надзвичайні події у Покровській громаді можуть статися в будь-який момент. Дуже важливо мати налагоджені  засоби зв'язку та взаємодії з мешканцями громади, щоб забезпечити оперативне інформування та  допомогу населенню.

Одними з таких незамінних людей є голови квартальних комітетів та старші будинків, які відіграють важливу роль у вирішенні різноманітних суспільних питань.

Вони є невіддільною частиною громадської структури міста, адже не лише інформують мешканців про найближчі події та заходи, але й допомагають координувати дії у разі надзвичайних ситуацій. 

Наприклад, при вивченні потреб населення у  гуманітарній допомозі  квартальні комітети формують  списки таких потреб та надають їх інспекторам ККСН, допомагають в організації реєстрації та видачі допомоги гуманітарними організаціями після обстрілів. Сьогодні старші багатоквартирних будинків надають суттєву допомогу у зборі щотижневої інформації щодо кількості мешканців у будинках, яка в разі ряду обставин може врятувати життя і допомогти рятувальникам.

Як зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк: "Суспільна робота інколи не помітна для інших, але від цього вона не менш важлива і корисна для нашої громади. Як не буває чужих дітей, так сьогодні не буває і чужих проблем чи питань, які б неможливо було вирішити. Дякуємо нашим помічникам. Разом ми громада".

Керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади Марина Ухова підкреслила, що голови квартальних комітетів та старші будинків є незамінними у взаємодії влади та громадян.

«Вони є об'єднавчою ланкою між населенням і місцевою владою — надійним джерелом інформації та допомоги в умовах війни. Без їхньої праці та зусиль було б складно орієнтуватися та забезпечувати всебічну підтримку населенню громади», — зазначила Марина Ухова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

44

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

48

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію