• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську призначили фінансову підтримку військовослужбовцям-переселенцям для придбання житла

eye

72

18.03.2024 13:17

Громада 1

img

Сьогодні під керівництвом заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо та за участю заступниці Маргарити Ідрісової, відбулося чергове засідання комісії з розгляду заяв щодо виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. 

На засіданні було розглянуто 7 заяв, та рішення про призначення компенсації було прийнято у всіх випадках, загалом на суму 14 039 315 гривні. Однак розгляд ще однієї особової справи був перенесений на наступне засідання через те, що заявник висловив бажання бути присутнім під час розгляду, але через відрядження не зміг з'явитися на засідання.

«Наша комісія несе важливу місію в забезпеченні тих, хто стояв на захисті нашої незалежності. Ці компенсації в першу чергу є визнанням та підтримкою тих, хто вклав свої зусилля у збереження суверенітету та територіальної цілісності України», — зазначила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію