• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Напередодні професійного свята у Покровську відзначили працівників житлово-комунальної сфери

eye

181

15.03.2024 14:05

Громада 1

img

Поки герої-захисники боронять нашу країну від ворогів безпосередньо на лінії вогню, інші герої тримають не менш важливий комунальний фронт. Це всі працівники житлово-комунального господарства, завдяки яким у наших містах є світло, вода, газ, вивозиться сміття, прибираються вулиці, ремонтуються пошкоджені будинки.

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначається в Україні 17 березня,  керівництво Покровської МВА привітало та відзначило працівників комунальних підприємств міста.

«Ви справжні герої комунального фронту – саме так можна схарактеризувати роботу міських служб. Незважаючи ні на що, ви на посту – прибираєте, чистите, вивозите сміття – надаєте весь спектр необхідних послуг. Служби працюють у безперервному режимі, утримуючи всі системи життєдіяльності міста. Дякуємо за ваші старання. Бажаємо миру, сил та Разом до перемоги!», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

За проявлену самовіддачу, сумлінну працю, ініціативність в роботі, проявлену громадянську активність та свідомість, спрямовані на об’єднання громадян України у прагненні суверенності та розвитку держави та з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення знаком народної пошани «Хрест громадянських заслуг» було нагороджено працівників КП «Покровськводоканал», КП «Покровськтепломережа», КП «Багатогалузеве комунальне підприємство».

Працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення також отримали почесні грамоти за наполегливу та самовіддану працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток Покровської громади.

До вітального слова комунальників також долучився заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель: 

«Війна вплинула на життя всіх українців. Прибирання, готування їжі чи прогулянка містом стали чимось небезпечним та страшним, коли поряд лунають вибухи. Але є люди, які, попри страх та небезпеку, продовжують виконувати свою роботу. Сьогодні ми, як ніколи, бачимо і розуміємо ціну надважливої праці комунальників. Дякуємо, що ви не тільки забезпечуєте життєдіяльність громади у тилу, але й під ворожими обстрілами щодня лагодите знищену інфраструктуру у зруйнованих окупантами населених пунктах».

Для працівників ЖКВ лунали музичні привітання від творчих колективів громади.

Вітаємо всіх героїв-комунальників з професійним святом. Бажаємо миру, злагоди, здоров'я. Низький уклін та безмежна вдячність за вашу працю!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

46

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

53

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію