• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старости Покровської громади зібрались на чергову нараду

eye

78

14.03.2024 14:15

Громада 1

img

Сьогодні під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулася чергова робоча нарада зі старостами Покровської громади. 

По-перше, учасники зустрічі обговорили питання стану доріг, а саме їх підсипки доменним шлаком. Попередньо, старостами підготовлений перелік вулиць, які потребують ремонту. Під час наради було визначено які саме дороги найбільш потребують такої підсипки.

Також присутні обговорили механізм видачі гуманітарної допомоги від благодійної організації «Аваліст» у вигляді питної води в ємностях для мешканців старостинських округів. 

«Доставка питної води до старостатів вже здійснюється. Зокрема, вчора, 13 березня, було завезено питну воду у Піщанський старостинський округ. Також вже сьогодні завезено, а на завтра заплановано  видачу близько 2000 пляшок для мешканців Родинського старостинського округу», — зазначила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Крім того, зі старостами було обговорено питання щодо проведення суспільно корисних робіт в старостинських округах, а саме, прийняття людей до роботи на кладовищах напередодні святкування Великодня. 

Передбачається в період весняних робіт та підготовки до Великодня,  є можливість працевлаштувати 3-4 особи на кожен округ. Також попередньо є домовленість з керівництвом міського центру зайнятості щодо подальшої співпраці з такими людьми на постійній основі.

У ході зустрічі підіймались й питання щодо соціального маршруту автобусів до Срібненського, Новоєлизаветівського та Новотроїцького старостатів. 

Виявилось, що є певні проблеми в заповненнях відомостей про бажаючих здійснити такий виїзд.

Під час наради Олена Носач надала слушні пропозиції та подякувала старостам за проведену роботу.

«Співпраця зі старостами — це не лише обмін інформацією, але й плідна співпраця до покращення умов життя у громаді. Завдяки вашій роботі ми впевнені в успіху наших зусиль для розвитку кожного старостату та забезпечення добробуту для кожного мешканця. Дякую!» — додала Олена Носач.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію