• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

КП «БКП» допомагають доставляти тверде паливо у старостинських округах

eye

73

13.03.2024 18:20

Громада 1

img

Завдяки злагодженій комунікації Покровської МВА з благодійною організацією ADRA Ukraine мешканців громади продовжують забезпечувати твердим паливом.

Минулого тижня першу партію паливних брикетів отримали 12 домогосподарств у м. Родинське. Кожна родина отримала по тонні твердого палива.

Як розповіла начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач, формуванням списків отримувачів допомоги та роздачею альтернативи звичайному вугіллю та дровам займаються самі благодійники. Однак, транспорт, на якому вони пересуваються є великогабаритним та не взмозі здійснити під’їзд до більшості домогосподарств.

«Дякуючи КП «Багатогалузове комунальне підприємство», що надало організації маневревний грузовий автомобіль, процес не уповільнився. Так, цього тижня було видано 24 тони паливних брикетів мешканцям Родинського. Велика дяка місцевим підприємствам та благодійникам за  підтримку мешканців Покровської громади в ці складні часи», - зазначила Олена Носач.

Передбачається, що загалом допомогу від ADRA Ukraine у вигляді паливних брикетів мають отримати 617 домогосподарств у м. Покровськ та у старостинських округах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

44

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

48

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію