• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Подорож до країни Школяндія: для майбутніх першачків відбулась ознайомча зустріч

eye

145

13.03.2024 12:00

Громада 1

img

Цієї зими, на початку січня, у всій Покровській громаді розпочалася підготовка першокласників та їхніх батьків до школи. Всі заклади освіти запропонували різноманітні форми роботи.

Через складну безпекову ситуацію, зустрічі з першачками проводилися на окремій платформі тільки в дистанційному форматі. Але, маючи таку нагоду, сьогодні в укритті одного з навчальних закладів відбулася зустріч з майбутніми школярами та їхніми батьками офлайн. 

Основна мета заходу — допомогти майбутнім першокласникам ознайомитися в ігровій формі з новою роллю учня, яку незабаром вони виконуватимуть, та познайомитися з вчителями.

Батькам також надали корисні поради, як допомогти дітям пристосуватися до нової ситуації.

«Батьки відіграють дуже важливу роль в дистанційному навчанні. Тому під час зустрічі ми дали батькам корисні поради, надали спеціальну пам'ятку. На жаль, не всі батьки змогли доєднатися до зустрічі, втім ми обов'язково розмістимо всю інформацію на наших платформах та спільнотах, де її можна буде переглянути у зручний час», — зазначила директорка школи Валентина Рудик.

Сьогодні батьків ознайомили з основними питаннями та напрямками роботи нової української школи, зокрема її відмінності від школи минулих років. Також педагоги відповіли на запитання батьків.

«Дитина має знати та робити найпростіші речі, а також вміти доглянути за собою. Зокрема зібрати самостійно власні речі, одягнутися, перевзутися, поїсти і т.д. Також, учні початкової школи мають знати кольори, пори року, власне ім'я та адресу. Бажано також вивчити з дитиною номер телефону хоча б одного з батьків», —  зазначила заступниця директора з навчально виховної роботи Морозова Анастасія.

Батьки майбутніх першокласників своєю чергою подякували за можливість зустрітися в офлайн форматі.

«Дуже приємно, що адміністрація школи вирішила нас так завчасно зібрати, тому що сьогоднішня інформація була дуже корисна для нас. Хоча батькам здається, що ми майже все знаємо, але коли тобі так чітко розкладають все по пунктах, багато чого стає на свої місця», — розповіла одна з матусь, яка відвідала захід Вікторія Чернікова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію