• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники швейцарської міжнародної організації допомогли літній мешканці Покровська, яка втратила свідомість

eye

85

06.03.2024 13:00

Громада 1

img

Керівники Покровської МВА провели зустріч з представниками організації "Heks Eper Ukraine", темою якої стала співпраця у вирішенні гуманітарних питань, а саме забезпечення мешканців гігієнічними наборами, а також встановлення на території громади додаткової свердловини з осмосом. 

По дорозі на цю зустріч представники організації "Heks Eper Ukraine" виявили величезну людяність і врятували життя 82-річній місцевій мешканці, яка втратила свідомість прямо на вулиці. Жінка постраждала від обстрілу 3 березня, тож поспішала до Управління соціального захисту населення для оформлення документів на допомогу, але по дорозі їй стало зле.

Представники "Heks Eper Ukraine" разом із працівниками Покровської МВА негайно викликали медичну допомогу та допомогли повернути свідомість жінці, доки не прибула швидка допомога.

Такі дії заслуговують на повагу з боку всього суспільства. Ми вдячні представникам організації "Heks Eper Ukraine" за їхню активну громадську позицію, милосердя та допомогу мешканцям Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

32

Громада 1

07 травня 2024 11:30

Толока в Покровську: спільні зусилля для чистоти рідного міста

За ініціативи комітету самоорганізації населення жителі міста Покровськ продовжують приводили до ладу свої прибудинкові території.

eye

19

Громада 1

07 травня 2024 10:15

Виплати внутрішньо переміщеним особам: в УСЗН розповіли про зміни до законодавства

В Управлінні соціального захисту населення м. Покровськ розповіли стосовно кардинальних змін у наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам, що відбулися в березні 2024 року.

eye

50

Громада 1

07 травня 2024 09:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію