• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Задля безпеки покровчан: у місті продовжують встановлювати наземні бетонні укриття

eye

83

06.03.2024 10:40

Громада 1

img

Триває робота з облаштування вулиць міста об’єктами цивільного захисту. Сьогодні комунальники встановлюють ще три захисні споруди: у центральній частині міста, біля однієї з фінустанов мікрорайону «Південний» та біля ринку м-ну «Лазурний». 

Облаштування міста бетонними укриттями стало можливим завдяки підтримці очільника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна та благодійного фонду Nova Ukraine.

Процес встановлення вуличних укриттів у Покровську розпочався минулого тижня.

"Ці наземні споруди виконуватимуть актуальні сьогодні функції – захищатимуть людей від вибухових хвиль, уламків, від яких найбільше страждає мирне населення. Укриття, які встановлені біля банків, будуть доступні не лише для відвідувачів фінустанов, а й для мешканців сусідніх будинків", – зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Передбачається, що під час повітряної тривоги в кожній з конструкції зможуть одночасно перебувати до 20 місцевих жителів. До укриттів весь час буде вільний доступ, що дасть змогу мешканцям перечекати небезпеку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальні служби Покровська працюють над ліквідацією наслідків обстрілів та благоустроєм громади

За участю керівників комунальних підприємств міста та під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля відбулася робоча нарада

eye

28

Громада 1

07 травня 2024 14:30

Благодійники передали мешканцям з особливими потребами продуктові набори

З початку повномасштабної війни благодійні та міжнародні організації неодноразово демонстрували свою готовність допомогти мешканцям Покровської громади.

eye

39

Громада 1

07 травня 2024 13:35

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

54

Громада 1

07 травня 2024 11:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію