• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За добу ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло понад 1 тисячі родин

eye

43

04.03.2024 13:04

Новини громад

img

За добу ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло понад 1 тисячі родин

Попри постійні обстріли ворога, за минулу добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання понад 1 тисячі осель у одному з прифронтових населених пунктів області. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення електропостачання на Донеччині, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Протягом 2 березня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повернули електропостачання до одного населеного пункти області. Знову зі світлом 1 243 родини регіону.

Обстріли на Донеччині не стихають. Тривають авіаційні, ракетні та артилерійські удари. Через бойові дії постійно ушкоджуються мережі й обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 739 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленням в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять усе можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

20

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

13

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

28

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію